top of page
  • Writer's pictureAgrollavor

Que les teves plantes no passin set aquest estiu.

Updated: Jul 16, 2019



Si te’n vas aquest estiu i no vols que les teves plantes es quedin sense aigua, et donem diversos consells:


1. Utilitzar per als teus testos i jardineres, gelatines en forma de con com el Riegaplant de Batlle. Reguem la terra i seguidament col.loquem, una mica enterrat, el con de cap per avall (1 Riegaplant cada 30cm). El producte mantindrà la terra del test humida fins a 30 dies. A més de hidratar, els aportarà nutrients gràcies al seu contingut en adob NPK.


2. Reg automàtic:

Podem muntar un reg automàtic utilitzant com a element principal un programador, amb piles (important canviar les piles abans de marxar de vacances). Aquest sistema aportarà un reg regular i automàtic a les teves plantes durant tot el temps que estiguis fora; serà una despreocupació durant tot l'any. Sempre tindràs les plantes esplèndides sense que hagis de recordar sempre regar-les. Només has de programar la durada en el programador. Per completar el sistema de reg automàtic, a part del programador, necessitarem altres productes:


3. -Programador amb piles. Piles

-Recomanem una aixeta doble per tenir una sortida d'aigua lliure. Com l'aixeta de la imatge.


-Necessitarem també un regulador de pressió que col·locarem després del programador.


-Maneguet mixt femella ¾ tub 16mm.


-Tub de 16mm, negre o marró, sense degoteig (per fer-los tu on vegis convenient amb un punxó ). O tub amb degoteig integrat cada 33cm. Pots utilitzar les estaques per subjectar-lo. Pots col·locar-li gotejadors per a tubs de 12mm o 16mm com aquest Variflow.


-Si vols que, per exemple pugi a un test el goteig, fes un forat al tub de 16mm amb el punxó i col·loca un maneguet d'unió. Seguidament posem el microtub de 4mm de diàmetre subjectat, si fa falta, amb una estaca de subjecció per a microtub. A la punta d'aquest, posarem un gotejador regulable de 4 x 6. També pots fer servir una estaca amb gotejador integrat per a microtub.




-També depenent de la ubicació dels testos o jardineres potser necessitis alguna Te , una creu o un colze de 16mm.


-Per tapar el final del tub et caldrà un tap. Per tapar forats ja fets i que ja no els necessites, tens aquests taps per a microtubs de 4mm de diàmetre.


No és difícil muntar un sistema de reg a casa, i també pot ser econòmic.

Si no ho tens clar, passa'ns un petit pla amb mides i foto i t'enviarem, de forma gratuïta, un pressupost. També ens pots preguntar sense cap problema.


Bones vacances!

175 views0 comments

Comments


bottom of page